Етикета на вино за млади дами

А,кои навистина сакате да извлечете максимум од претстојниот вински настан и во исто време да останете на максимално ниво на удобност и достоинство, еве 10 совети за тоа како една …

Етикета на вино за млади дами Прочитај повеќе

Следна дестинација Лондон

Природна или биодинамична, Стариот свет или Нова – овие врвни лондонски вински шипки се одлични за капка добра храна. Заборавете на скроб и старомоден. Најдобрите лозници во Лондон во Лондон го …

Следна дестинација Лондон Прочитај повеќе