УТМС го одбележа Денот на италијанското вино Москато

Во рамките на промотивната кампања за упис на студенти во академската ‎2019-2020 година, во четвртокот, 9 мај, тим од Универзитетот за туризам и менаџмент реализираше промотивни активности со кои го одбележа денот на италијанското вино Москато.
На штандовите поставени во трговскиот центар Лептокарија и во центар кај спомен куќата на Мајка Тереза студентите од Универзитетот организираа дегустација на виното Москато и делеа промотивни флаери.
Истовремено, на сите оние кои го дегустираа италијанското вино им беа соделени информации за можностите за студирање на УТМС.

utim

Додади коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *