Пијалак кој го зголемува сексуалното либидо на жените: Контроверзен индиски рецепт за плодност

Според традицијата, младоженецот и невестата добивале шишенце со овој пијалак кој требало да го испијат пред првата брачна ноќ, бидејќи се верувало дека на тој начин ќе се подобри квалитетот …

Пијалак кој го зголемува сексуалното либидо на жените: Контроверзен индиски рецепт за плодност Прочитај повеќе