Ни на виното веќе ги нема презимињата на Џоли и Пит

Врвното розе вино кое најпознатиот холивудски пар го крсти Џоли-Пит, од наредната година ќе има нова етикета и ново име. Откако 41 годишната Анџелина Џоли во септември побара развод од …

Ни на виното веќе ги нема презимињата на Џоли и Пит Прочитај повеќе