Каде се прави најдоброто вино во Русија?

Ви ги претставуваме малите винарски визби кои ги произведуваат едни од најдобрите вина во Русија. Генадиј Опарин е еден од оние кои во еден момент почна во Русија да увезува …

Каде се прави најдоброто вино во Русија? Прочитај повеќе