Сакате ли да имате Ваше лозје во Шпанија?

Винарницата „Каза дела Ермита“ од Шпанија под името „Бодега де аутор“ го стартуваше оригиналниот проект со кој им овозможува на љубителите на вино од целиот свет да поседуваат сопствени лозови …

Сакате ли да имате Ваше лозје во Шпанија? Прочитај повеќе