Одбрани најдобрите вина во охридско

На спортскиот полигон во селото Мешеишта, синоќа, за првпат се одржа манифестацијата „Ноќ на виното“, организарана од страна на Здружението за промоција на Вино Редеш– Мешеишта. Посетителите имаа можност да …

Одбрани најдобрите вина во охридско Прочитај повеќе