Чаша црвено вино помага при зачнувањето

Чаша црвено вино може да помогне при зачнување, сметаат научниците од Калифорнискиот универзитет. Новото истражување покажува дека една од состојките во алкохолните пијалоци е исклучително корисна за жени со репродуктивни …

Чаша црвено вино помага при зачнувањето Прочитај повеќе

Ако сакате да ослабнете, пијте вино пред легнување

Сакате да се ослободите од неколку вишок килограми? Решението за тоа би можело да биде пиење на вино пред да си легнете, а имате и научни докази за тоа. Имено, …

Ако сакате да ослабнете, пијте вино пред легнување Прочитај повеќе