Пет интересни факти за виното кои сигурно не сте ги знаеле

Веројатно веќе прочитавте, Италија има бесплатна 24-часовна фонтана за вино. Вино пак, со вкус на „кит-кет“ навистина постои, само во Јапонија, а може да се нарача и преку интернет-продавницата „Амазон“. …

Пет интересни факти за виното кои сигурно не сте ги знаеле Прочитај повеќе