Изненадете го во секси облека и со шише вино

Односот помеѓу вас и вашиот партнер е совршен, но вие чувствувате потреба од нешто ново, нешто поразлично од она секојдневното. Сакате да го изненадите со нешто интересно и секси. Поканете …

Изненадете го во секси облека и со шише вино Прочитај повеќе

Македонците трошат 300 денари за шише вино

Најмногу до 300 денари и најчесто за сопствено уживање во домашни услови со најблиските, или пак за подарок. Ова го префериират Македонците кога станува збор за црвеното вино, вели истражувањето …

Македонците трошат 300 денари за шише вино Прочитај повеќе