Винарија „Езимит“: Лозарите пронајдоа партнер во нас!

Езимит има склучено договори со кооперанти претежно од Овчеполието и Велешкиот регион, но исто така и од Тиквешијата. Во моментов имаме околу 1.400 кооперанти кои се 100% задоволни од соработката. …

Винарија „Езимит“: Лозарите пронајдоа партнер во нас! Прочитај повеќе