Вино, чалгии и Каролина во комплексот Македонско село

Од 20 – 23 октомври, комплексот Македонско Село ќе биде место каде сите љубители на виното и храната ќе имаат можност да уживаат во вкусот на најубавите македонски вина, вкусната …

Вино, чалгии и Каролина во комплексот Македонско село Прочитај повеќе