Роберт Паркер Ве советува како да препознаете добро вино

Роберт Паркер, еден од највлијателните критичари на вино во светот, создаде скала за оценување од 100 точки за да го процени квалитетот на виното. Според неговиот пристап, вината што имаат …

Роберт Паркер Ве советува како да препознаете добро вино Прочитај повеќе