Хрватските лозја останаа без работници

Иако според квотите на Министерството за внатрешни работи на Хрватска оваа година се планираат да се ангажираат 500 сезонски работници, сепак и тоа ќе биде малку за да се задоволат …

Хрватските лозја останаа без работници Прочитај повеќе