Три златни медали за вината на Тиквеш од престижниот „Вино Љубљана“

  Вината на винарската визба „Тиквеш“ и годинава ги освојуваат најпрестижните награди на најголемите и најзначајните вински саеми, а последните три златни медали доаѓаат од Словенија, односно од меѓународниот вински …

Три златни медали за вината на Тиквеш од престижниот „Вино Љубљана“ Прочитај повеќе