Кој е најубавиот вински регион во Македонија?

Италијанците ја имаат Тоскана, шпанците се горди на Риоха, французите со чаша вино наздравуваат од долината на Лоара, а македонците, особено оние кои гравитираат во нејзиното јадро се восхитуваат на …

Кој е најубавиот вински регион во Македонија? Прочитај повеќе