Пријавете го Вашето учество во винскиот карневал сега

Со желба да се врати сјајот на стопанско-туристичката манифестација „Тиквешки гроздобер“, која годинава ќе се оддржи на 7, 8 и 9 септември, општина Кавадарци започна со интензивни подготовки. Верувајќи дека …

Пријавете го Вашето учество во винскиот карневал сега Прочитај повеќе