Француско еногастрономско доживување во Forza Wine Bar & Restaurant

Оваа сабота, 21.04.2018, со почеток од 20:30 часот, доживејте дел од автентичната француска кујна исполнета со врвни специјалитети, прекрасни француски вина и музички шансони со акустичен бенд во живо. Ветуваме …

Француско еногастрономско доживување во Forza Wine Bar & Restaurant Прочитај повеќе