Студенти од Турција ја препеаа народната „Ајде вино пијам“

Иако можеби од нашите млади помалку или повеќе е подзаборавена, една од најубавите македонски песни посветени на неговото височество виното, „Ајде вино пијам“ се најде на репертоарот на студентите од …

Студенти од Турција ја препеаа народната „Ајде вино пијам“ Прочитај повеќе