Два златни медали за вината на „Стоби“ од „Вино Љубљана“

Белото вино Ркацители (2017) и црвеното Веритас (2015) на винарницата „Стоби” од Градско освоија златни медали на интернационалниот вински напревар „Вино Љубљана” што се одржа од 13 до 15 април …

Два златни медали за вината на „Стоби“ од „Вино Љубљана“ Прочитај повеќе