Министерството за земјоделие и винариите започнаа со планирање на откупот на грозје

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски, заедно со директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Николче Бабовски, денеска одржа работен состанок со винарските визби. …

Министерството за земјоделие и винариите започнаа со планирање на откупот на грозје Прочитај повеќе