Пролетен вино фест во Македонско село

Уникатните ароми и незаборавен вкус на виното, долгата и богата винска историја на нашата земја  и вечната љубов кон овој пијалок веќе неколку години се нашиот главен мотив за организирање …

Пролетен вино фест во Македонско село Прочитај повеќе