Вечер на македонските Совињони во Бруклински

Sauvignon Blanc е исклучително популарна винова лоза единствено одговорна за некои од најпознатите ароматични суви бели вина во светот, како што се Sancerre, Pouilly-Fumé и новиот бран на Совињон Блан …

Вечер на македонските Совињони во Бруклински Прочитај повеќе