Како црвеното вино не прави помлади?

Главната состојка на виното, ресвератрол влијае врз клетките на организмот. Нема сомнеж дека тој може да ги активира клеточните функции кои го прават организмот поотпорен спрема процесот на стареење, сметаат …

Како црвеното вино не прави помлади? Прочитај повеќе