Кои се најубавите шест вински региони во Европа?

Живописните пејзажи, екстензивните лозја, богатата историја и најдобрите вина во светот – што повеќе сакаат љубителите на вино и патувањата? „Wanderlust“ раскажува за шесте најдобри региони на вино во Европа. …

Кои се најубавите шест вински региони во Европа? Прочитај повеќе