Бенџамин Френклин: Виното е доказ дека Бог не сака

Виното било, е и ќе биде вечна инспирација на сите оние кои уживаат во него, од големи анонимуси, до најпознатите светски личности.   Една од најславните изреки е на таткото …

Бенџамин Френклин: Виното е доказ дека Бог не сака Прочитај повеќе