Годинава, бојадисајте ги велигденските јајца со црвено вино

Сигурно сакате да имате уникатни велигденски јајца оваа година. Ако сте од оние кои сакаат да бидат посебни и креативни за Велигден тогаш купете оцет, црвено вино и јајца. Чекор …

Годинава, бојадисајте ги велигденските јајца со црвено вино Прочитај повеќе