Пробајте бело вино со цимет

Иако многу поприродно звучи црвено вино со цимет, сепак и бело вино во комбинација со цимет е и тоа како прекрасен пијалок, особено за овие први пролетни денови кои понекогаш …

Пробајте бело вино со цимет Прочитај повеќе