По лошата 2017, винариите рушат рекорди во производството на вино

Светското производство на вино во 2018 година се зголемило до рекордно ниво, брзо опоравувајќи се од слабата берба во претходната година, иако потрошувачката не се зголемила. Ова беше објавено денеска …

По лошата 2017, винариите рушат рекорди во производството на вино Прочитај повеќе