Конор Мекгрегор влегува во бизнисот со вино

Одлуката дека ќе се повлекува од рингот и нејзиното повлекување ја ставија во сенка промоцијата на првото вино на поранешниот УФЦ шампион, Конор Мекгрегор кој е последен од листата на …

Конор Мекгрегор влегува во бизнисот со вино Прочитај повеќе