Здружението „Вина од Македонија“ учествуваше на Конференцијата за вино во Стразбур

Здружението „Вина од Македонија“ се претстави како успешен пример на асоцијација од Југоисточна Европа на Конференцијата за вино во Стразбур, а нејзини претставници пред Комисијата за земјоделство на Европскиот парламент …

Здружението „Вина од Македонија“ учествуваше на Конференцијата за вино во Стразбур Прочитај повеќе