Виена – култура, уметност, историја и вино

Модерен град проткаен со многу култура, уметност и историја, Виена е град кој со години е на врвот на листата за наубави градови за живот во светот. Сè што денес …

Виена – култура, уметност, историја и вино Прочитај повеќе