Санторини крие винска тајна стара 400 години

Освен што е топ туристичка локација, особено за летниот период, Санторини е многу повеќе од тоа. Овој архипелаг на вулкански острови сместен во јужниот дел на Егејското море е многу …

Санторини крие винска тајна стара 400 години Прочитај повеќе