Запознајте ги најстарите винарии во светот

Кога пред речиси една седмица објавивме за Château de Goulaine како една од најстарите винарии кои сеуште функционираат, новинарското во нас не натера да истражиме кои се винариите кои речиси …

Запознајте ги најстарите винарии во светот Прочитај повеќе