Традиционалните пијалоци на „Тиквеш“ во ново руво

Винарската визба „Тиквеш“ воведе новини со кои ја унапреди својата линија на традиционални вина кои на пазарот се достапни во амбалажа од еден литар. Од април 2019 сите вина од …

Традиционалните пијалоци на „Тиквеш“ во ново руво Прочитај повеќе