Ексклузивно: „Сира“ е новата гордост на ВВМ „ГД-ТИКВЕШ“

Винарската визба Милев „ГД-ТИКВЕШ“ оваа пролет дефинитивно е во центарот на вниманието на целокупната македонска винска јавност. Само две недели по официјалната промоција на новиот ребрендиран дизајн на целокупната Вирго …

Ексклузивно: „Сира“ е новата гордост на ВВМ „ГД-ТИКВЕШ“ Прочитај повеќе