Големите македонски играчи дел од второто издание на Новосадскиот вински салон

Во недостаток на претставниците од помалите винарии, вината на големите играчи „Тиквеш“, „Камник“, „Бовин“, „Далвина“ и „Стоби“ ја бранеа честта на македонската винска сцена на второто издане на новосадскиот вински …

Големите македонски играчи дел од второто издание на Новосадскиот вински салон Прочитај повеќе