Соња од Тетово и братот на Чарли Шин го живеат својот вински сон среде Калифорнија

Сопруга на братот на славниот Чарли Шин, но истовреме и супер успешна жена, тетовчанката Соња Магдевски го живее својот вински сон заедно со нејзиниот сопруг Емилио Естевез. Соња која неколку …

Соња од Тетово и братот на Чарли Шин го живеат својот вински сон среде Калифорнија Прочитај повеќе