365 Classic, вина за секој ден од годината

Винарската визба Милев „ГД – ТИКВЕШ“ продолжува да го диктира темпото на македонската винска сцена. По ребрендирањето на комплетната „Вирго“ линија и промоцијата на виното „Сира“, „ГД-ТИКВЕШ“ во своето винско …

365 Classic, вина за секој ден од годината Прочитај повеќе