Сте ли за чаша вино со Мона Лиза и ноќ во Лувр?

Парискиот музеј Лувр заедно со еден од најголемите онлајн сервиси за сместување „Airbnb“ организираат натпревар во кој главната награда е приватна тура низ музејот и ноќ под стаклената пирамида. Натпреварот …

Сте ли за чаша вино со Мона Лиза и ноќ во Лувр? Прочитај повеќе