Колекционер на вина од Пекинг стигна до првото шише „Есенциа“ на „Ројал Токаи“

Неименуван колекционер на вина од Пекинг стана сопственик на едно од само осумнаесетте шишиња „есенциа“ на најпознатиот унгарски вински бренд, винаријата „Ројал Токаи“. За реткиот примерок на ова вино богатиот …

Колекционер на вина од Пекинг стигна до првото шише „Есенциа“ на „Ројал Токаи“ Прочитај повеќе