Научете повеќе за виното на WSET курсевите

Винарската визба „Тиквеш“ како акредитиран испорачувач на обуки на престижната Лондонска школа за вино и жестоки пијалаци, Wine & Spirits Education Trust – WSET, ги најавува курсевите за почетници, вински …

Научете повеќе за виното на WSET курсевите Прочитај повеќе