Дебармаалци со вино ја пречекаа и новата 2017 година

Дебармаалци традиционално, како и секоја година досега, на првојануарското утро пред култната кафеана „Идадија“ заиграа оро. Се дружеа со греана ракија, вино и песна и кршеа погача. Со дружба и …

Дебармаалци со вино ја пречекаа и новата 2017 година Прочитај повеќе