Вино.рс ги прогласи најдобрите српски вина за 2016

Највлијателниот вински веб портал во Србија, Vino.rs, ги прогласи најдобрите српски вина и винарии за 2016-та година. Од се поголемиот број на квалитетни српски вина и се поголемиот број винарии, …

Вино.рс ги прогласи најдобрите српски вина за 2016 Прочитај повеќе