Таравара, европски шмек во винска Австралија

Винариите сами по себе се секогаш доживување и незаборавно искуство. Меѓутоа, во последно време, не само по пробувањето на разни сорти вина, но исто така, винариите стануваат привлечни и по …

Таравара, европски шмек во винска Австралија Прочитај повеќе