Запознајте ја винарницата „Здјеларевиќ“

На само 11 км од автопатот меѓу Загреб и Славонски Брод се наоѓа местото Бродски Ступник, каде што е сместена винарницата Здјеларевиќ. Таа е прва приватна винарница во Хрватска. По …

Запознајте ја винарницата „Здјеларевиќ“ Прочитај повеќе