Зошто некогаш е тешко да разликуваме добро од лошо вино?

Секој просечен енофил (љубител и познавач на вино) или некој којшто се претставува како таков, научил неколку епитети од винскиот речник и ги користи секогаш кога ќе му се допадне …

Зошто некогаш е тешко да разликуваме добро од лошо вино? Прочитај повеќе