Најавените ниски температури ризични за лозовите насади

Најавените ниски температури кои во наредните денови се очекува да достигнат минус 20 степени целзиусови нема да предизвикаат никакви штети кај есенските посеви, но претставуваат ризик за лозовите насади и …

Најавените ниски температури ризични за лозовите насади Прочитај повеќе