Белгиските пратеници не се откажуваат од бесплатното вино

Лидерите на политичките сили во парламентот на Белгија отфрлија предлогот за укинување на бесплатните пиво и вино, понудени во зградата на законодавниот орган, соопшти интернет изданието EUobserver. „Бесплатниот алкохол за …

Белгиските пратеници не се откажуваат од бесплатното вино Прочитај повеќе