Би облекле ли фустан од вино?

Истражувачите од Универзитетот на Западна Австралија откриле начин пијалокот да го претворат во облека. Процесот е многу полесно одошто мислите: ткаенината всушност сама се создава околу телото без да се …

Би облекле ли фустан од вино? Прочитај повеќе